AKTUELNO

Osim što su njegovi najbliži ponosni na njega, Petrovi nastupi u "Pinkovim zvezdicama" oduševili su celu Podgoricu i uopšte Crnu Goru.

Otkako je najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" počelo sa emitovanjem, takmičari iz Crne Gore su uvek uspevali da osvoje žiri i publiku, te ne čudi što je Petar Bulatović iz Podgorice došao do četvrtfinala u ovoj sezoni.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ovaj talentovani trinaestogodišnji dečak je kroz svoje nastupe pokazao da ima glas, harizmu i emociju, i već od prvog kruga su njegov kvalitet prepoznali žiri i gledaoci TV Pink.

Sada kada je stigao do poslednjeg kruga pred četvrtfinale, razgovarali smo sa Petrovim ocem Zoranom Bulatovićem, koji je ispričao kako on gleda na sinovljevo učešće u "Pinkovim zvezdicama", a kako Crna Gora, ali i kako su shvatili da je Petar talentovan za muziku.

Još pre nego što je krenuo u školu, stalno je pevušio. Odlučili smo da ga odvedemo u muzičku školu, da vidimo da li ima dara za muziku i pevanje. Nakon završenog prijemnog ispita za tu državnu muzičku školu rekli su da Petar baš ima sluha, baš su nas iznenadili - počinje priču Petrov otac.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Zoran ističe da su "Pinkove zvezdice" oduvek bile Petrova velika želja, ali da je dobru podlogu napravio učestvovanjem na raznim festivalima.

U našoj kući se 'Pinkove zvezdice' prate od prve sezone, to je naša porodična tradicija, svaku emisiju smo pogledali. Već u drugoj sezoni, Petar je pokazao interesovanje da se prijavi, a u međuvremenu je počeo da se takmiči na festivalima. Napravio je svoju pesmu, pa se prijavio za festival "Naša radost" u Podgorici i tako je sve krenulo. Na festivalu u Somboru prošle godine je pobedio, pa je na festivalu u Mrkonjić Gradu osvojio nagradu za najbolju interpretaciju, i onda su 'Pinkove zvezdice' došle kao kruna svega toga. Od trenutka kada je ozbiljnije počeo da se bavi pevanjem, učestvovanje u ovom takmičenju je bilo njegova velika želja. I evo, san mu se ispunio - kaže Zoran.

Foto: TV Pink Printscreen

Petar je od prvog kruga do sada pokazao veliki napredak, što je istakao i žiri, a Zoran je izuzetno zadovoljan Petrovim učešćem u "Pinkovim zvezdicama".

Uvek sam zadovoljan Petrom, on je kroz ovo takmičenje i šest meseci koliko traje mnogo napredovao. Svi dečiji festivali su jedno veliko iskustvo, i on je učestvovanjem na njima stekao dobru podlogu, ali ipak su 'Pinkove zvezdice' nešto najveće kada je reč o dečijim muzičkim takmičenjima, nešto regionalno, nešto što okuplja najveći broj dece. To što je Petar stigao do ovog kruga pred četvrtfinale je ogroman uspeh - ispričao je Zoran.

On je za svog sina imao samo jedan savet, s obzirom na to da mu se ne meša u izbor pesama.

Jedino što sam mu savetovao jeste da se opusti i da uživa dok peva, da to pokuša da prenese na žiri i publiku. Ne mešam mu se u izbor pesama, on najbolje zna šta mu leži i u čemu najbolje pliva. Meni je jedino bitno da on uživa u ovome što radi - objašnjava Petrov tata.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Osim što su njegovi najbliži ponosni na njega, Petrovi nastupi u "Pinkovim zvezdicama" oduševili su celu Podgoricu i uopšte Crnu Goru.

Svi su zadovoljni, počev od škole, jer imamo njihovu podršku, preko muzičke škole, drugari, sugrađani. Prepoznaju ga, u Crnoj Gori se 'Pinkove zvezdice' baš gledaju. Zadovoljni su i njegovim pevanjem, ali i drugim kvalitetima koje Petar poseduje, ima i harizmu i mi u porodici mislimo da je dobar na sceni, a to nam kažu i ljudi sa kojima razgovaramo - rekao je za kraj Zoran.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Petar Bulatović će se u ovonedeljnoj emisiji za četvrtfinale boriti pesmom Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar", zato ne propustite "Pinkove zvezdice" večeras u 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'