AKTUELNO

Sarina mama je prezadovoljna Sarinim učešćem u najgledanijem šou programu i veruje u nju bez obzira na sve.

U prvom krugu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" našlo se šezdesetoro dece, samo oni najbolji dobili su priliku da se bore za četvrtfinale, a među njima je i devetogodišnja Sara Simić.

Ova talentovana Kraljevčanka takmičila se i u prethodnoj sezoni, ali je ove godine pokazala neverovatan napredak i sasvim zasluženo stigla do poslednjeg kruga pred četvrtfinale.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Sara je presrećna zbog svog plasmana, a ovog puta smo razgovarali sa njenom mamom, Tamarom Simić, koja veoma zadovoljna ćerkinim učešćem.

Prezadovoljan sam, do sada je sve bilo u najboljem redu, a i da ovde završi takmičenje, ja sam ponosna na Saru i to kako se predstavila - rekla je Tamara na samom početku intervjua.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ona je kod ćerke primetila talenat kada je imala četiri-pet godina, a njenu odluku da ode na audiciju za "Pinkove zvezdice" je apsolutno podržala.

Onog trenutka kada je sama rešila da se prijavi za 'Pinkove zvezdice', ja sam je podržala kao i uvek do sada. Nisam uticala na njenu odluku, ovo je bila njena želja - rekla je Sarina mama.

Tamaru smo pitali i šta je rekla Sari pre šest meseci, na početku četvrte sezone "Pinkovih zvezdica".

Uglavnom sam je savetovala da ne prima k srcu kritike, da se druži i bude opuštena, jer je ovo jedno veliko iskustvo za nju. Sara se takmičila i u prethodnoj sezoni, a ove godine se baš vidi napredak. Ona je uporna i ja verujem u nju, bez obzira na to dokle će dogurati u 'Pinkovim zvezdicama' - objasnila je Tamara.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Za razliku od većine roditelja, Sarina mama ovo takmičenje ne doživljava stresno i trudi se da i ćerku oslobodi treme.

Nije mi stresno takmičenje, jer sam svesna da je ovo nešto što će Sari mnogo značiti u budućnosti, tako da podnosim normalno - kaže Tamara i dodaje da su svi komentari okoline na Sarino učešće pozitivni i da je čula samo reči hvale za svoju ćerku.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Sara Simić će se u ovonedeljnoj emisiji predstaviti pesmom Marije Šerifović "Nije ljubav to", i sa još devetoro dece boriće za prolazak u četvrtfinale, zato ne propustite "Pinkove zvezdice" u petak 18. maja u 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

#Takmičenje

#Televizija Pink

'