AKTUELNO

Frontmen "Tropiko" benda našao se u staroj-novoj ulozi žirija u vašem omiljenom muzičkom takmičenju.

Specijalna emisija "Pinkovih zvezdica" gledaoce TV Pink očekuje ovog petka u 21:45 časova, kada će se desetoro takmičara iz prve grupe boriti za prolazak u četvrtfinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Ova emisija biće posebna i po tome što će se na mestu Milana Stankovića, koji je odsustvovao zbog poslovnih obaveza, naći novi gostujući član žirija. Međutim, ovom pevaču uloga žirija u "Pinkovim zvezdicama" nije strana, s obzirom na to da je tokom cele treće sezone ocenjivao i davao konstruktivne savete najtalentovanijoj deci regiona.

U pitanju je Aleksandar Sale Cvetković, frontmen "Tropiko" benda, koji će se ovog petka pridružiti Goci Tržan, Jeleni Tomašević, Leontini Vukomanović i Sergej Ćetkoviću u čuvenim crvenim stolicama.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Sale je pred početak sniamanja bio veoma uzbuđen što će ovogodišnje kandidate čuti uživo i uveriti se da je i ova sezona iznedrila briljantne talente.

Mnogo sam srećan što sam ponovo sa svojom ekipom u žiriju. Uspeo sam da pratim ovu sezonu koliko su mi obaveze dozvoljavale, ali moram da kažem da su klinci odlični i ove godine. Drago mi je da se deca prijavljuju u velikom broju i raduje me što Srbija ima jedan ovakav program - rekao je Sale.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

S obzirom na to da su prve tri sezone bile i više nego uspešne, pitali smo Saleta da li je očekivao da će i ova sezona biti podjednako dobra.

Očekivao sam da u ovoj sezoni bude mnogo dobre dece jer Srbija ima mnogo, ne samo talentovane dece već i odraslih. Da nije ovog programa, ne bismo ni znali da postoji toliko talentovanih mališana. Zbog toga je ovaj šou program poseban i toliko gledan - objasnio je Sale.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Njegova kumica, Maša Tanasković, takmičila se u ovoj sezoni, a podrška u bekstejdžu joj je na svakom snimanju bila Saletova supruga, Jovana Pajić. Iako zbog svojih obaveza nije stizao da dolazi na snimanja, Sale je Maši bio velika podrška.

Prezadovoljan sam Mašinim učešćem u 'Pinkovim zvezdicama'. Oko nje je bio ceo jedan tim, i ja sam joj davao savete i pomagao, u suštini, svi smo se svojski trudili da se ona dobro oseća u svojoj koži tokom takmičenja. Drago mi je što je učestvovala i zadovoljan sam plasmanom. Ponosan sam na Mašicu jer je pokazala veliku volju i borila se. Jednostavno, ovo je Maši nova lekcija u životu i jedna prelepa stvar koja joj se dogodila - rekao je za kraj Sale.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Sale će u ovonedeljnoj emisiji ocenjivati i komentarisati takmičare iz prve grupe - Fani Trančevu, Saru Simić, Leonoru Gaši, Maria Krasteva, Luku Škibolu, Emmu Uvalić, Petra Bulatovića, Ljiljanu Plavšić, Ivanu Dimkovski i Dražena Bakovića - a kako se snašao u staroj-novoj ulozi, saznaćete u "Pinkovim zvezdicama" u petak 18. maja u 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Aleksandar Cvetković Sale

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Maša Tanasković

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'