separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Mia Mustafa ponovo ZASIJALA NA SCENI, Leontina bila na ivici suza: OVAJ ŠOU PROGRAM SA TOBOM JE DOBIO ZVEZDICU VIŠE! (VIDEO)


Ona je svetski talenat!


Pretposlednji nastup večeras imala je Mia Mustafa iz Makedonije. Ona je odlučila da se predstavi numerom Elene Risteske "Doživotno", a njen stajlin nikog nije ostavio ravnodušnim.

Autor: TvPink Printscreen

Svih pet glasova žirija dobila je Mia, a onda su usledili i njihovi komentari.

Da l' da krenem sa komentarima ili da plačem zbog baraža petica? Stvarno si šlag na torti, jedna ovakva interpretacija za kraj... Ti si zaista vrhunski izvođač, privlačiš pažnju, moja kuma Ivana Peters mi je rekla da je htela da skoči iz stolice kada je čula kako pevaš. Svetski si talenat i ovaj šou program je sa tobom dobio zvezdicu više - rekla je Leontina.

Autor: TvPink Printscreen

Ja mislim da je postalo očigledno i jasno koliko je ona darovita, koliko je lepa i spolja i iznutra i hvala ti što si tu - rekao je Milan.

Autor: Televizija Pink

Bilo bi zaista super da ti roditelji pomognu da napraviš svetsku karijeru, ako mi to ne učinimo. Neko mora da te čuje, neki svetski producent. Sjajna je stvar što si došla u ovaj šou. Svi vi, nas petoro ste oplemenili i želim vam mnogo uspeha jer to zaslužujete, kao majka se osećam koliko sam ponosna - rekla je Goca. 

Autor: TvPink Printscreen

Nastup Mie Mustafe pogledajte u nastavku: 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti