AKTUELNO

Savršen početak večeri!

Prvi takmičar u večerašnjoj epizodi emisije "Pinkove zvezdice" koji se predstavio žiriju i publici bio je desetogodišnji Tomislav Božović iz Beograda, koji se predstavio pesmom "Rosanna" koju u originalu izvodi Toto. On je oduševio svojim izborom, te su skoro svi članovi žirija odmah na prve taktove podigli svoje stolice, a Leontina je čak i zaigrala.

Foto: TvPink Printscreen

Pesma tvoje i moje mladosti - rekla je Leontina Goci Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Savršen početak emisije obeležilo je i to što je žiri, osim što je sve vreme igrao u svojim stolicama, Tomu nagradio peticom.

Mene je ovo vratilo pre četiri godine kada sam prekinula letovanje da se vratim na koncert grupe Toto. Sve u svemu, sjajan izbor pesme, sjajno si pevao i uživali smo svi - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Od sada ćemo ga zvati Toma, pevač antologijskih hitova. Ti vraćaš neku staru muziku na ovu scenu i učiš svoje drugare i nas vraćaš u vreme kad smo bili klinci. Kod tebe je svaki šrafić na svom mestu - rekla je Jelena i zahvalila se na čokoladici koju je dobila od kamermana.

Foto: TvPink Printscreen

Pored toga što uvek imaš odličnu pesmu, odličan nastup, mene razveseli što ti uživaš u tome što pevaš i šta radiš, svaka čast po ko zna koji put - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Sigurno jedan od superfinalista - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Tomin nastup pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'