AKTUELNO

Večeras budite uz TV Pink i ne propustite novo izdanje Pinkovih zvezdica!

Superfinale najgledanijeg dečijeg muzičkog šou programa "Pinkove zvezdice" je sve bliže, a takmičari su sve bolji te vas i ovog petka od 21:45 časova na TV Pink očekuje pravi spektakl.

Foto: RTV Pink

Ljuba Stanković, čudo od deteta kako ga zove ceo region, u ovonedeljnoj emisiji predstaviće se Luisovom pesmom "Ne kuni me, ne ruži me majko", a njegova interpretacija ostaviće sve u čudu. Žiri i publika u studiju su njegov nastup pratili bez reči, a posebno su pod utiskom bile Goca Tržan i Leontina Vukomanović. Osim što je, kao i uvek, raspametio publiku, takmičari su Ljubi spremili veliko iznenađenje - zajedno sa svojim drugarima iz "Pinkovih zvezdica" i žirijem, ovo neverovatno dete proslavilo je šesti rođendan.

Foto: RTV Pink

Valeria Voikova će i ove nedelje imati fenomenalan nastup, a žiri joj je sve vreme dok je pevala uzvikivao "bravo".

Selma Beriša je poslušala savete, pa je ovog petka izašla iz sigurne zone i otpevala Rijaninu pesmu "Unfaithful", što je potpuno drugačije od svega što je do sada pevala, a da joj se ovaj rizik isplatio, dokaz su i reakcije petočlanog žirija.

Foto: RTV Pink

Kao što su gledaoci već navikli od nje, Teodora-Tara Stojanović će napraviti sjajnu atmosferu uz pesmu Portugal. The Man-a "Feel it Still".

Foto: RTV Pink

I ovog puta ćemo pevati, igrati i slaviti, zato ne propustite najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" večeras od 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'