AKTUELNO

Svi su se naježili!

Petnaestogodišnja Leonora Gaši iz Beograda večeras se u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju predstavila jednom od najpopularnijih pesama na svetu, "Someone like you" koju izvodi britanska pevačica Adel, a njen nastup bio je veoma emotivan.

Foto: TvPink Printscreen

Sasvim očekivano, Leonora je dobila svih pet glasova žirija, a svi su se naježili zbog njenog pevanja, a Leontina i Goca nisu mogle da sakriju suze.

Mene hladan znoj oblio. Ne mogu da vam objasnim šta se desilo sa mnom dok je ona pevala. Nikad nisi bolje pevala. To je ono što sam ti rekla, beskrajno sam ponosna na tebe zbog ove tvoje izvedbe. Ovo je ozbiljno. Meni je lepo to što ti je osmeh na licu, ja se sećam pokojnog Tošeta kad smo snimali pesmu 1.200 milja. On je najtužnije pesme pevao sa osmehom na licu i uvek je pevao tako da bi izvukao najteže tonove. Posebna si na sve načine - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

I ja sam ponosna. Toliko si pesama od Adel pevala, ali večeras mi je bio pravi užitak, naročito pred kraj, gde si se ti uvukla u svaku poru pesme. Kad bi ona mogla da te čuje, bila bi ponosna - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi put sam videla da pevaš izvlačeći iz sebe iz tela. Sad sam videla nešto odavde, tako si se savijala da bi proizvela sve ono što si želela da izvedeš. I to je bio momenat koji me je uznemirio do plakanja. Lepa, čista, gospodska interpretacija. Dirljiva petica - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj dirljiv Leonorin nastup pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'