AKTUELNO

Ovog petka "Pinkove zvezdice" se ne propuštaju.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje na ovim prostorima "Pinkove zvezdice" i ovog petka od 21:45 časova doneće najbolju muziku u domove gledalaca širom regiona. Superfinale je sve bliže, a nastupi naše najtalentovanije dece su sve bolji.

Ovog petka Dražen Baković otpevaće pesmu Danijela Alibabića, "Pjesma za Kseniju", posvećenu pokojnoj pevačici Kseniji Pajčin, a zbog njegove emotivne interpretacije i nastupa dostojnog svetskih zvezda, zaplakao je čak i Sergej Ćetković.

Foto: RTV Pink

I ja sam plakala, a sada vidim da i ti prvi put plačeš. Ovo je stvarno bilo... Nemam reči - obratila se Marijana Mićić Sergeju.

Foto: RTV Pink

Na kraju ipak moje junačko srce nije moglo da izdrži, morao sam da kanem jednu suzu - rekao je Sergej, koji je i dalje bio pod utiskom, kao i ostatak žirija.

Foto: RTV Pink

Fantastična Ivana Dimkovski još jednom će pokazati svu raskoš svog talenta kroz emotivnu rok baladu "(Everything I Do) I Do It For You" Brajana Adamsa.

Foto: RTV Pink

- Zbog ove petice je vredelo vratiti iz Japana - rekla je Leontina Vukomanović, koja upravo zbog puta u ovu zemlju nije bila u prethodne dve emisije.

Foto: RTV Pink

Neverovatna Ljiljana Plavšić otpevaće pesmu "Jeleni umiru sami" grupe "Poslednja igra leptira", i još jednom dokazati da je zaista rođena za scenu.

Foto: RTV Pink

- To je potpuno nestvarno, odjednom mi se desila neka umetnost večeras ovde na bini - rekla joj je Jelena Tomašević.

Foto: RTV Pink

I Petar Bulatović zablistaće ovog petka u numeri Saše Matića "Kad ljubav zakasni".

Foto: RTV Pink

- Našao si svoju emociju, bio si tačan, bio si emotivan - rekla je Goca Tržan Petru nakon nastupa.

Foto: RTV Pink

Pored njih, na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica" predstaviće se i Fani Trančeva, Sara Simić, Leonora Gaši, Mario Krastev, Luka Škibola, Emma Uvalić i Sara Gigova.

Ne propustite najtalentovaniju decu regiona u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" u petak 4. maja u 21:45 časova samo na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Dražen Baković

#Emma Uvalić

#Fani Trančeva

#Goca Tržan

#Ivana Dimkovski

#Jelena Tomašević

#Leonora Gaši

#Leontina Vukomanović

#Ljiljana Plavšić

#Luka Škibola

#Mario Krastev

#Milan Stanković

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

#Sara Gigova

#Sara Simić

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'