AKTUELNO

Meni se dopalo kako je ovo sve izgledalo. Pazi, to u celosti izgleda vrlo impresivno stvarno, rekla je izneđu ostalog Goca Tržan.

Četvrti po redu u večeršnjem izdanju "Pinkovih zvezdica" bio je Ognjen Repanović iz Paraćina. Ovaj petnaestogodišnjak je otpevao "Heroes", pesmu koju u originalu izvodi Mans Zamerlou i dobio svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Nastup kao nastup svaki put interesantan i dobro spremljen. Ovaj put je tebi, čini mi se, falilo koncentracije, i u samom pevanju, i u samom igranju. Tako da, ne znam šta se desilo. Utisak je bio okej, ali analitički gledano do sad, nije dovoljno dobro. Ali ovakav nastup treba nagraditi bez obzira što pevački nije bio skroz dobar - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se dopalo kako je ovo sve izgledalo. Pazi, to u celosti izgleda vrlo impresivno stvarno. I ti sa njima, i te maske, i ova deca sa tobom. Stvarno ste bili sjajni. Imaš problem sa kontrolom vokala, počeo si u falšu. Imaš problem i sa izgovaranjem engleskog, kabasto. Ali, meni se nastup jako dopao - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Mi se trudimo ovde da neku decu koja su vrhunska u pevanju ne poredimo sa onima koji i igraju i pevaju. Ja sam tebe svrstala u one koji i igraju i pevanju. Večeras jeste malo na uštrb pevanja, ali na igranje koje je bilo dobro. Sve u svemu, ja nisam mogla da sklonim pogled sa vas - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Ognjen Repanović

#Pinkove zvezdice

#emisija

'