AKTUELNO

Sve pohvale na račun ove takmičarke koja je poslušala savete žirija.

Selma Beriša ima 13 godina i dolazi iz Beograda a za ovaj svoj nastup odabrala je pesmu Dina Merlina "Sve je laž". Žiri nije mogao da sakrije oduševljenje ovom Selminom izvedbom i ona je sa svih pet glasova prošla direktno dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je po mom mišljenju tvoj najbolji nastup ikada! Uživala sam celim bićem, ježila sam se sve vreme. Toliko lepo, toliko emotivno, muzikalno, tako si imala divne neke ukrase koji su malo narodni, ali uopšte mi nije smetalo u ovoj izvedbi. Toliko je originalno i lepo, da ja nemam reči. Bravo, bravo, bravo - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Naša emisija postoji zbog ovakvih trenutaka. Ovo je tačka preokreta tvog. Sve tvoje izvedbe do sada su bile prilično dobre, ali onako prosečne u odnosu na ono što si večeras izvela. Poslušala si nas i izašla iz svoje zone komfora. Ovo je više od pet, ovo je baš 10 - istakla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja je prvi put slušam sada i ne znam šta su ti govorili ranije i kako su te savetovali da dođeš do ovoga, ali ja želim da čujem i neke druge pesme kako pevaš u nekom svom aranžmanu. Imam utisak da imaš talenat za to i smisla da promeniš aranžman i napraviš nešto svoje. Mislim da možeš mnogo više i da si na pravom putu - rekla je Ivana Peters.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Selma Beriša

'