AKTUELNO

Fantastična je bila! Ja inače mnogo volim kako ti pevaš, a večeras se čulo malo da si bolesna, malo ti je nosić zapušen. Međutim, to je imalo šmeka u ovoj pesmi, rekla je Jelena.

Jedanaestogodišnja Valeria Voikova iz Sofije večeras se predstavila pesmom Nede Ukraden "Zora je". Uz podršku plesne grupe Valerijin nastup bio je predivan, a njeno pevanje žiri je ocenio sa svih pet glasova što je ovoj takmičarki obezbezdilo direktan plasman u dalje takmičenje. Žiri se složio i da je odlično naučila pesmu na srpskom jeziku budući da joj je maternji jezik Bugarski.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je bilo super! Prava zora, ti kao slavuj na jednoj lepoj grani. Fenomenalno, svaka čast za trud. Sve je bilo predivno, bravo - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Stvarno nekako kao da je prevela tu pesmu i taj melos koji je već uveliko retro. Kao da je prevela pesmu i učinila je meni čak još lepšom i nekako svežom i bilo je baš za uživanje - iskren je bio Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Fantastična je bila! Ja inače mnogo volim kako ti pevaš, a večeras se čulo malo da si bolesna, malo ti je nosić zapušen. Međutim, to je imalo šmeka u ovoj pesmi. I na izdržajima ovim, na krajevima fraza čulo se i da si promukla. Ali to je tako bilo kao da si to namerno htela pa eto sad si nama prezentovala nešto što si dugo, dugo vežbala. Ta tvoja prehlda ti je išla u prilog da deluje još tananije, još sofisticiranije. Predivno - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Valeria Voikova

'