AKTUELNO

Na programu TV Pink upravo su počele "Pinkove zvezdice".

Kako takmičenje odmiče, talentovani mališani sve su bolji u nastupima, a uz pevanje, oni polako moraju da vežbaju i plesne korake. U scenskom nastupu takmičari u "Pinkovim zvezdicama" imaju podršku plesnih grupa, a neretko se desi da i sami zaplešu, što će i morati da rade u samoj završnici ovog takmičenja. Sjajni nastupi očekuju vas i večeras.

Dobro veče svima, dobrodošli u još jedno, obećavam, spektakularno veče jer ostali su samo najbolji koji su sve bliže i bliže polufinalnim i finalnim emisijama. Njih dvanaestoro i večeras nastupa, jedan takmičar napušta takmičenje. A ko će to biti, odlučivaće naš žiri - rekla je voditeljka Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je zatim poželela dobrodošlicu članovima stručnog žirija koji su priznali da jedva čekaju da čuju šta su mališani pripremili.

Ivana, kako ti je bilo sa nama - upitala je voditeljka Ivanu Peters koja je zamenila Leontinu u crvenoj stolici.
Bilo mi je prelepo. Prvo, super mi je ekipa, znam ih od ranije. Ljudi su iz produkcije fenomenalni, sve je bilo kako treba, publika je divna, a najlepše od svega su deca. I bilo mi je stvarno super - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka je pitala Milana Stankovića kako mu je kad Leontina Vukomanović nije pored njega.

Super mi je pored Ivane! Leontina je jedna naporna žena i mnogo priča. Ivana je tako divna, tako da, ostavićemo je - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je fantastično i ja sam oduševljena što su njih dve(Goca i Ivana) tu. Još kad bi mi otpevale: "U vatru i vodu ja skočila bih i nebo i zemlju ja spojila bih" - zapevala je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su Goca Tržan i Ivana Peters svoje karijere započele u grupi "Tap 011" koja je bila vrlo popularna devedesetih godina, one su obećale Jeleni Tomašević da će na kraju emisije otpevati veliki hit pod nazivom "Zbog tebe".

Udobno se smestite jer je pred vama još jedna magična emisija "Pinkovih zvezdica".

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'