AKTUELNO

I ovaj petak rezervisan je za vaš omiljen dečiji muzički šou program.

Dvanaestoro talentovanih mališana i večeras će zasijati u punom sjaju u "Pinkovim zvezdicama".

Jedan od mališana koji su privukli mnogo pažnje od samog početka ove četvrte sezone svakako je Ljuba Stanković koji je večeras, prema rečima žirija, nadmašio samog sebe.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon Ljubinog nastupa petočlani žiri ustao je i skandirao Ljubino ime, a Ivana Peters, koja je prvi put uživo čula ovo čudo od deteta, ostala je u šoku.

Foto: RTV Pink

Ti si toliko divan i toliko... Ne znam šta da kažem. Stvarno sa iznenađena da iz tako malog deteta dolazi takav glas i takva emocija - rekla je Ivana.

A ništa lošija nije bila ni Selma Beriša koja je za ovaj krug odabrala pesmu Dina Merlina "Sve je laž".

Foto: RTV Pink

Ovo je prema mom mišljenju tvoj najbolji nastup ikada - rekla je Jelena Tomašević, a sa njom se složio i ostatak žirija.

Foto: RTV Pink

Luka Utvić će pesmom "What a Wonderful World" Luja Armstronga raznežiti mnoge, dok će Mia Mustafa učiniti da se gledaoci osećaju kao da gledaju nastup svetske zvezde kroz interpretaciju hit pesme "Wild Thoughts", koju u originalu izvode Rijana, Brajson Tajler i di-džej Kaled.

Foto: RTV Pink

Maestralna Teodora Marković hrabro je izabrala pesmu Goce Tržan "Zarobljena" i svojim glasom poptuno oduševila pevačicu, ali i ceo žiri i publiku u studiju.

Foto: RTV Pink

Pored njih, ovog petka videćete i nastupe Tomislava Božovića, Valerije Voikove, Ognjena Repanovića, Anje Spasić, Emilije Mitrović, Relje Ćetkovića i Teodore-Tare Stojanović.

Ne propustite najbolju decu i najlepše glasove regiona u vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice" večeras u 21:45 časova samo na TV Pink!

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#RTV Pink

#emisija

'