AKTUELNO

Milan Stanković imao je zamerku za izbor pesme.

Sara Gigova iz Skoplja otpela je "Proud Mary" od Tine Tarner. Ova trinaestogodišnjakinja dobila je četiri glasa jer Goca Tržan nije dala svoj glas.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam ostao potpuno ravnodušan na ovu tvoju interpretaciju, a čini mi se da bi sa ovakvom pesmom trebalo da se desi nešto "vau"! Čitav utisak je bio 30% od onoga šta je trebalo, a druga stvar, na takmičenjima su toliko pevali ove pesme. Tako da ne mogu te klupske pesme - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- Bila je fantastična i otplesala je nekoliko koraka na kraju, to je to. Ovde je samo falilo mnogo energije. Ova pesma zaista može da se peva na razne načine, niko nije očekivao da ti imitiraš Tinu Tarner, ali falilo je snage, da na kraju možda odeš za oktavu gore. Ovako je bilo ravno - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi, ti si to odradila vrhunski. Ti si pevala super, ali ono o čemu pričaju, to je energija. Delovala si skroz nesigurna, onda se desi da budeš malo opuštenija, pa zaigraš, pa onda opet staneš. Znamo da znaš da pevaš i to ne da pevaš, nego razvaljuješ, ali ovaj put je bilo poprilično ravno - objasnio je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Sara Gigova

'