AKTUELNO

Ja stvarno vidim u tebi potencijal da budeš pevač jednog dana. Mogu da zamislim kako puniš klubove i kako radiš, rekla je Jelena.

Petar Bulatović iz Podgorice otpevao je novi hit Marije Šerifović pod nazivom "Nije ljubav to". Za ovu interpretaciju Petar je dobio četiri glasa i priliku da peva još jednom u baražu.

Foto: TvPink

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo si sladak i mnogo imaš lep glas. Pošto su mi rekli da ovo peva Marija Šerifović, ona je to verovatno mnogo više ukrašavala. Možda si trebao malo manje da ukrašavaš pa bi bio sigurniji. Generalno, imaš jako lep glas - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo si bolji nego što si bio. Od jednog dizbalansa si se dosta izbalansirao. Ali ovde ima mnogo ravnih tonova koji su bili netačni. Poslednji ton ti je bio netačan. Meni se mnogo dopada koliko si napredovao i ja te izazivam da napreduješ još - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja stvarno vidim u tebi potencijal da budeš pevač jednog dana. Mogu da zamislim kako puniš klubove i kako radiš. Samo se izbrusi da budeš još tačniji i da nađeš svoj fazon. Ne mora da ima mnogo ukrasa, neka ih bude na dva mesta, ali neka budu tačni - kratko je prokomentarisala Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

'