AKTUELNO

Ovog puta Luka je omanuo zbog izbora pesme.

Trinaestogodišnji Luka Škibola iz Sombora za večerašnji nastup odabrao je hit Željka Vasića "Svrati na piće". I pored lepe atmosfere koju je napravio u studiju, Luka je dobio četiri glasa te će pevati još jednom na kraju emisije u baražu.

Foto: TvPink

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je toliko žao što sam ja morala da ostanem dole, ali vidiš, moram i ja nekada. Ja njega mnogo volim i toliko si mi i lep i drag i talentovan, ali večeras mislim da nije bila pesma za tebe, da ti nije odgovarala ni tekstualno, pa ni melodijska linija za tebe u tom uzrastu nije najbolje rešenje. Nije dobra pesma za takmičenje - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam isto za varijantu da to budu drugačije pesme za ovaj šou. Nemam ništa protiv ove pesme. Malo je falilo dikcije, bilo je odsečno i dobro, ali izgovor ne. Četvorka je okej ocena - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi smo tvoji veliki fanovi,  mnogo te volimo i želimo da te podržimo! Ali moraš da shvatiš jednu stvar, sve vreme si pevao flahom, nigde nisi pustio glas. Ono što je svakako pohvalno, bio si super, opustio si se. Ali ovo je pesma koja je previše u nekim istim melodijskim celinama da bi tvoj glas u njima zvučao dobro - istakla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Luka Škibola

#Pinkove zvezdice

'