AKTUELNO

Baš smo malopre to šaputale, imaš glas, to se čuje, imaš čak i te falsete lepe sa vibratom i tačni su bili, rekla je između ostalog Ivana Peters.

Nakon Maria Krasteva, na sceni "Pinkovih zvezdica" predstavila se Lana Vučenović sa pesmom "Those were the days" od Meri Hopkin. Ovog puta Lana je dobila četiri glasa i dobiće priliku u baražu da popravi utisak.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Imala si blistave momente i neke neartikulisane momente. Sve vreme si glasna, strašno si preglasna. Nije kvalitet pevanja uvek samo u glasnoći nego u plemenitosti tih tonova kroz koje se provlači. Gubiš emociju kad si preglasna. Znaš koliko ti malo fali da budeš baš onakva kakva treba! Ja uvek navijam za tebe, ali pošto danas nema veštice sa istoka (Leontine), ja ću ti reći da je danas četvorka - iskrena je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Baš smo malopre to šaputale, imaš glas, to se čuje, imaš čak i te falsete lepe sa vibratom i tačni su bili, ali kada hočeš da se opustiš, onda sklizneš. Treba da budeš malo preciznija u tim jačim tonovima - istakla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona ima problem sa tim falsetom zato što ga često preterano koristi i onda krene da viče kao što je vikala danas. Bilo je tu dosta klizavih stvari. Bila si kako bambi na ledu u onom crtaću, tako da danas četvorka - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Lana Vučenović

#Pinkove zvezdice

'