AKTUELNO

Upravo je počela još jedna sjajna emisija "Pinkovih zvezdica".

Kako dečiji muzički šou program odmiče, talentovani mališani sve su bolji i izborom pesama, kao i interpretacijama, ne prestaju da iznenađuju žiri i publiku. Na kanalu Televizije Pink upravo je počela još jedna sjajna emisija "Pinkovih zvezdica".

Dobro veče svima, dobrodošli. Još jedan petak i još jedna emisija "Pinkovih zvezdica". Nastavljamo sa našom borbom i tako će biti i dalje. Večeras njih dvanaestoro koje je žiri odabrao. Oni su zaslužili da nastave borbu za četvrtu "Pinkovu zvezdicu" i samo jedan večeras napušta takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je zatim najavila žiri u nešto izmenjenom sastavu, a Sergej Ćetković je objasnio da je Leontina u Japanu te ju je zato zamenila Ivana Peters.

A ja sam je lepo pitala: "Hoćeš li ti stići na sledeće snimanje?" i ona je rekla "Da, kako ne, kako ne" - rekla je Marijana Mićić, a Ivana Peters je otkrila pod kojim uslovom je pristala da je odmeni:
Ja sam ovde samo zbog kimona. Tako da sam ja rekla "Doći ću ovde, ali da mi doneseš kimono!", tako da ja čekam kimono.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana Peters naglasila je da će se truditi da bude objektivna kao i da će je kolege iz žirija uputiti u sve što joj bude trebalo.

Foto: TvPink Printscreen

Udobno se smestite jer je pred vama dva sata uživanja uz Televiziju Pink i "Pinkove zvezdice".

Pink.rs

#Ivana Peters

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#emisija

'