AKTUELNO

Ljuba je radost!

Poslednji takmičar za večeras je Ljuba Stanković, koji ima samo pet godina i dolazi nam iz Beograda, a kroz "Pinkove zvezdice" postao je miljenik nacije! On je večeras odlučio da se predstavi pesmom "Leđa o leđa" Željka Joksimovića, a očekivano, uz to je imao kompletan scenski nastup.

Foto: TvPink Printscreen

I pre nego što je počeo da peva, svi članovi žirija su podigli svoje stolice, kako bi mogli da uživaju u njegovom performansu. Oni nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje i sreću što je on ispred njih, a to govore i njihovi komentari:

Foto: TvPink Printscreen

Kad sam komponovala i pisala stihove za ovu pesmu, ni sanjala nisam da može da je peva petogodišnjak. I velike zvezde i dečaci koji su se takmičili ovde nisu uspeli ni da je dočaraju ni osete ni obogate na način na koji si ti uradio. Ovo je mjuzikl, spektakl, Ljuba u belom odelu, toliko si zgodan. Pobedio si, Ljubo! Bravo - rekla mu je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Mi se topimo kad ga gledamo i slušamo, ja jednostavno želim da tebe gledam stalno, volela bih da postoji emisija da ti pevaš 15, 20 pesama. Ti uveseljavaš dušu. Ljuba je radost - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Kakav je to baraba jedna, ali kako nas vidi, tako nam se zaleti u zagrljaj. Toliko je lepo videti tako srećno dete. Izgledaš kao Travolta u tom odelu. Izgledaš nestvarno, toliko me napuniš energijom i srećom, čistom srećom kad te gledam. To je veliki dar - rekla je Goca, a Ljuba je zatražio da je poljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Ljubin nastup, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

'