AKTUELNO

Malo je falilo za peticu.

Maša Tanasković uspela je večeras da podigne skoro sve članove žirija "Pinkovih zvezdica" i pre nego što je počela da peva. Ona je odlučila da se večeras predstavi numerom "Malo pojačaj radio" Zdravka Čolića, a imala je i pravi scenski nastup.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Leontina je odlučila da ne podigne svoju stolicu, te je Maša dobila četiri glasova žirija i moraće u baraž, ukoliko ga bude bilo.

Foto: TvPink Printscreen

Maša je bila preslatka večeras, kao da je ona mala, sestre Barudžije, kao da si njihova ćerka, mislim jedne od njih. Toliko si moderna večeras, falilo je ovde malo da uneseš vibrata na krajevima fraza, malo poletnije da izneseš ovu pesmu, ali meni je bilo lepo da te gledam - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Meni si bila baš slatka, simpatična, to je to, ali kako da ti kažem, pre tebe je pevala devojčica koja je zvučala kao da je velika žena. Ti si ovo u svom uzrastu i to je bilo slatko... - rekla je Goca.

Foto: Televizija Pink

Ja nisam ustala da vidim vožnju na hoverbordu, ali stvarno si slatka, ta tvoja scenska vedrina jeste plus, ali tiho si pevala, tvoje strofe su bile bojažljive, gotovo nežne, a to nije za ovu pesmu - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj preslatki Mašin nastup, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Maša Tanasković

#Pinkove zvezdice

'