AKTUELNO

To je bio bljesak koji su čekali!

Odmah nakon Tomislava Božovića, na sceni "Pinkovih zvezdica" večeras se pojavila Valeria Voikova, koja dolazi iz Sofije i ima 11 godina. Ona je izvela numeru "Adagio" Lare Fabian i već na samom početku sve oduševila.

Foto: TvPink Printscreen

Svi članovi žirija podigli su svoje stolice, a niko u studiju nije mogao da ostane imun na njen glas i pevanje koje je sve naježilo. Koliko je oduševila svojom izvedbom govori i činjenica da je žiri ustao kako bi joj aplaudirao, a ona je to zaista zaslužila.

E, to je bljesak! - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ispunila je ono o čemu pričamo, desila se eksplozija ili kako smo rekli, bljesak. Ovo je definitivno nešto najbolje od tebe sada, je ne znam da li si ti ovo čuvala ili ne. Ja sam ostao zatečen odakle sve to izlazi jer ovo je bilo za pobedu na nekom festivalu, pobednički, svaka ti čast - bio je oduševljen Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je toliko fantastična. Ovo je jedna transformacija, stalno smo ti nalazili mane, ovo sada si nas ostavila bez reči. Nismo zapanjeni, nego smo oduševljeni i fascinirani onim što tako mala devojčica izvodi na sceni pred nama. Ti si sad sjajnija od svih zvezdica koje trepere ovde - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je drago što smo te kritikovali, jer mislim da si se u jednom trenutku izgubila. Bila si božanstvena večeras, pevala si kao diva, izgledala kao diva, zaista je ovo... Gromovi i munje su sevali u studiju - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko me je dirnula, potpunosti me raspametila. To je divna strana umetnosti, kada drugog dirne pravo u srce. Hvala ti na tome, ja sam uživala - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj fantastični nastup možete pogledati u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Valeria Voikova

'