AKTUELNO

Goca Tržan smatra da je Emma dobro poznatoj pesmi dala lični pečat, što je za svaku pohvalu.

Emma Uvalić iz Splita za sedmi krug odabrala je pesmu "Grad bez ljudi" koju u originalu izvodi Severina. Ovaj njen nastup oduševio je članove stručnog žirija i Emma je sa svih pet glasova prošla direktno u dalje takmičenje.

Foto: Printscreen Youtube

Odlično! Toliko lepo, toliko plemenito, toliko sliveno, sa puno pameti iskorišćeno. Vrlo si mudro kloristila i promene naglasaka. Sve što si novo izmenila je toliko lepo bilo da čini mi se da smo svi ovde sada shvatili pesmu na potpuno drugi način. Do tad je imala jednu konotaciju, a sada ima drugu konotaciju sa tvojim pevanjem. Umetnik si, stvarno si pravi umetnik - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je jedna od pesama koja se meni jako dopada. Ako postoji neka pesma koju bih volela da sam ja otpevala, to je jedna od tih. Ali ti si joj dala svoj lični pečat, to je veliki kvalitet, to je izuzetno retko da mi čujemo ovde kao žiri. Mnogo je teško otpevati Severininu pesmu, a ti si otpevala ovu pesmu kao da su je snimili i napisali za tebe - pohvalila je Goca ovu takmičarku, a onda su članovi žirija nagovarali Jelenu Tomašević da imitira Severinu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu, ja ne mogu da imitiram kolege javno. Ona (Severina) toliko dobro peva. Ovo stvarno nije karikiranje - upozorila je Jelena Tomašević kolege, međutim, nije imala kud, te je otpevala kratku deonicu, a svojim glumačkim talentom oduševila je sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti večeras si potpuno drugačije zvučala, ja nisam ni u jednom trenutku čula nju (Severinu) niti njene ukrase. Prilagodila si sebi i ja sam užvala - dodala je Jelena.

Autor: J. V.

#Emma Uvalić

#Pinkove zvezdice

'