AKTUELNO

Ona je sebi obezbedila direktan prolaz u nastavak takmičenja.

Fani Trančeva iz Sofije fantastično je otvorila ovo veče i to hitom grupe "Pussycat Dolls" "Sway". Fani ima devet godina, a i ovog puta upsela je da podigne atmosferu u studiju i sa svih pet glasova prođe direktno u nastavak takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Ne može poslednji ton koji je tačka na i da bude pogrešan! To je izlaz iz pesme i on mora da bude tačan kao žilet, ali 'ajde ovo sve ostalo je bilo okej. Mislim da si mogla da... Ova pesma zahteva malo poletnije pevanje. Znači, mogla si samo malo više da budeš u ritmu, a manje da razvlačiš. Generalno mi se dopalo, generalno ti lepo pevaš - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Bila je mnogo slatka, išla je levo, desno, levo, desno. Kao neki mali skočko si mi bila večeras. Dobro si i pevala s obzirom na to koliko si hodala i koliko si volela da igraš. Da nije bilo ovoga na kraju (falša), bilo bi stvarno onako dobro, da kažem odlična petica, a ovako je malo klimava petica, ali svakako nisi za baraž - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi deo pesme je bio jako dobar, ja sam odmah ustao kad sam čuo o kome se radi. Ali, već u drugom delu je verovatno i ta igra na sceni malo poljuljala koncentraciju, pa je to uslovilo da taj kraj bude takav, ali mi to nije umanjilo doživljaj. Meni je ovo nije savršena čista petica, kako smo i navikli, ali je petica - rekao je Sergej Ćetković, a svi članovi žirija bili su saglasni u jednom - da je Fani napredovala od prošle sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. V.

#Fani Trančeva

#Pinkove zvezdice

'