AKTUELNO

Bila je ovo spektakularna završnica četvrtog kruga.

Talentovani mališani potrudili su se da i ovaj petak ulepšaju svima koji su bili uz kanal TV Pink i "Pinkove zvezdice". Njih devetoro pripremilo je sjajne nastupe i postavilo neke nove standarde kada je najpopularnije dečije muzičko takmičenje u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Sa svih pet glasova direktno u peti krug prošli su Sara Simić, Selma Beriša, Ognjen Repanović, Valeria Voikova, Sara Gigova, Teodora Marković i Ljuba Stanković.

U baražu su se nadmetale i borile za prolazak u peti krug takmičenja Mina Ivanović i Teodora Stijepović.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je doneo odluku da Mina Ivanović nastavlja takmičenje, a svoj komentar dala je i večerašnja predsednica žirija Leontina Vukomanović:

Naravno da je iz kruga u krug sve teže i mi imamo taj težak zadatak da jedan naš takmičar ne nastavi. Ali s obzirom na to da znamo koliko je ona dobra pevačica i koliko je već zrela, mi verujemo da će se ona naći na sceni kao pravi pevač. Ja zaista odajem počast svim takmičarima jer ovo je jedna fantastična emisija sa sjajnim pevačima.

Foto: TvPink Printscreen

Od sledećeg petka na programu TV Pink imaćete priliku da uživate u emisijama petog kruga, a do tada se podsetite kako su Mina i Teodora zvučale u baražu.

Autor: J. V.

#Baraž

#Pinkove zvezdice

#emisija

'