AKTUELNO

Zadržala si neku svoju foru, nisi se trudila da imitiraš Aleksandru, je Jelena.

Nakon Sare, na sceni se predstavila još jedna lepotica koja dolazi iz Vlasotinca. Četrnaestogodišnja Teodora Marković otpevala je hit Aleksandre Radović "Bivši dragi" i zasluženo se sa svih pet glasova plasirala direktno u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

Baš komentarišem sa njima koliko je u niskim registrima njen glas zreo. Neverovatne su te dubine, kako zvučiš moćno. A onda strofe, direktno u modulaciju, svi smo se pogledali. Ti si uletela tu u krivinu direktno sa 300 na sat, a ništa nisi udarila. Zadržala si neku svoju foru, nisi se trudila da imitiraš Aleksandru - je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona je stvarno jedna neverovatna mlada dama, autentična, prepoznatljiva. Uvek držim tu Teodoru od 11 godina kada se prvi put pojavila u Zvezdicama. Ona je čudo jedno, zaista. Pred njom čovek samo može da se pokloni i da zanemi - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam zauvek fasciniran kako jedna mlada dama može da se spusti i da duboko peva. Imamo najveći problem u Zvezdicama da održe te donje lage. Međutim, ona je uspela i maestralno to odradila, a ovaj skok u modulaciju je sjajno odradila - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Teodora Marković

'