AKTUELNO

Njemu se svidelo to što je ona u potpunosti razumela suštinu pesme koju je otpevala.

Mina Ivanović iz Podgorice za svoj nastup u četvrtom krug odabrala je pesmu Miladina Šobića "Džemper za vinograd". Ova simpatična trinaestogodišnjakinja imaće priliku da peva još jednom večeras i to u baražu, jer je Leontinin glas izostao.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da je bilo nesklada između strofa i refrena. U strofama si bila tiha, nestajala, bila nečujna, a onda dođe refren, pa te čujemo. Nije to bila gradacija da mi čujemo neku dinamiku, nego potpuno se utišaš, pa pojačaš. Drugo, mnogo je bilo netačnih nekih izleta, kako mi kažemo falševa. A još jedan problem je nespretan vibrato - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Lepo se ona bavi time, vidi se da je posvećena. Samim tim što tako razmišlja o tome na čemu treba da radi. Nema tu nekih veliki razlika u nivou između prethofne takmičarke i tebe, jer opet ja tu čujem dečiji glas, glas nekoga ko je mlad i još uvek neiskusan. S tim što je ono prethodno bilo poklopljeno, a ovo malo klimavo. To je nijansa koja je odlučila, a mi moramo biti oprezni - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Da se ne ponavljamo, ono na čemu treba da radiš jeste taj vibrato. Ono što je jako važno kod tebe je što ti jednu ozbiljnu pesmu, iz jednog drugog vremena pevaš doživljavajući je na pravi način. I meni je to potpuno fantastično da čujemo nekog ko peva ovu pesmu sa dubokim razumevanjem šta ona znači i na tome svaka čast - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Mina Ivanović

#Pinkove zvezdice

#emisija

'