AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu "Pinkovih zvezdica", večeras na televiziji Pink odmah posle serije "Šifra Despot".

Poslednja epizoda četvrtog kruga četvrte sezone "Pinkovih zvezdica", najgledanijeg muzičkog takmičenja za talentovane klince, donosi mnogo spektakularnih momenata.

U želji da prođu u peti krug deca su se pripremila bolje nego ikada, pa su svojim glasovima fascinirali žiri, a mnogi su se, osim toga, prilično potrudili i oko scenskog nastupa.

Foto: Printscreen Youtube

Najviše je u tom segmentu dao Ognjen Repanović, koji će večeras otpevati pesmu "Applause" Lejdi Gage i uspeti da i energičnim nastupom dočara atmosferu koju ova pevačica pravi na svojim koncertima.

Foto: Printscreen Youtube

Mali Ljuba Stanković uneo je u svoj scenski nastup i elemente glume, što će posebno doći do izražaja večeras dok bude pevao pesmu "Vidim nas" Adila Maksutovića, zbog čega će se žiri rastopiti i biti na ivici suza.

Foto: Printscreen Youtube

Selma Beriša ovog puta je briljirala sa pesmom Adila i Marije Šerifović, "Ne spominji ljubav", dok je Sara Gigova otpevala "Every Breathe You Take", pesmu koju u originalu izvodi grupa "The Police".

Osim njih četvoro, večeras će nastupiti i Teodora Marković, Sara Simić, Mina Ivanović, Teodora Stijepović i Valeria Voikova.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: Komentari ŽIRIJA su je OHRABRILI! Teodora Stijepović je prebrodila TREMU, sada BRILJIRA na sceni PINKOVIH ZVEZDICA! (FOTO+VIDEO)

Nakon što odgledate prvu epizodu serije "Šifra Despot", koja se emituje večeras od 21 čas, ostanite uz televiziju Pink, jer odmah posle toga sledi spektakl koji će vam prirediti "Pinkove zvezdice", zbog čega ćete poželeti da se ovo veče nikada ne završi.

Autor: V. T.

#Pinkove zvezdice

'