AKTUELNO

Petočlani žiri nagradio je njen talenat i kreativnost.

Četvrta po redu u večerašnjoj emisiji nastupila je desetogodišnja Beograđanka Maša Tanasković koja je na sceni "Pinkovih zvezdica" otpevala najveći planetarni hit u 2017. godini - pesmu "Despacito" Luisa Fonsija.

Foto: TvPink Printscreen

Već tokom prvih taktova drugačije verzije ovog planetarnog hita Maša je dobila čak četiri glasa članova žirija, a na samom početku refrena usledio je i peti glas, glas Sergeja Ćetkovića.

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da je tako dobro odigrala što je tako brzu pesmu u ovakvom aranžmanu otpevala. Da je bilo onakvog ritma, stvarno bi joj falilo dosta energije. Fascinantno mi je što je naučila tekst, ja to nikad ne bih naučio, stvarno - rekao je Milan Stanković, a onda je usledio komentar Marka Kona.

Foto: TvPink Printscreen

- Izvesti "Despacito" uz klavirski izvod je stvarno hrabro. Za razliku od Luke, ona odlično pliva u tim mikro ritmičkim kratkim segmentima, ona je jako dobro ljulala ovu pesmu. Od mene čista petica - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

- Bila si posebna, bila si svoja. Potrudila si se da izgledaš kao neka Španjolka, bravo. Potpuno si svoja - rekla je Jelena Tomašević.

D. T.

#Jelena Tomašević

#Milan Stanković

'