AKTUELNO

Samo on da te čuje i već si ušla u proceduru za snimanje albuma, rekao je Sergej.

I za sam kraj, ovo veče savršeno je zatvorila Mia Mustafa iz Skoplja i to pesmom od Ejmi Vajnhaus "Valerie". Mia je ponovo sa svih pet glasova prošla direktno u dalje takmičenje, a stručni žiri nije mogao da sakrije oduševljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Kako peva ovo dete! Ubija kako peva - čuli su se komentari žirija u toku Mijinog nastupa.

- Ne, ti imaš nekog tatu ili neku prabaku crnkinju. Nekog u rodu imaš tamne puti jer ovako dobro ne možeš da pevaš. Ja ne znam kako možeš ovako da se peva, a da nemaš "crne krvi" u sebi. Mislim, nisam to nikad čula do sada. Prosto mi je neverovatno da neko peva ovako a da nije melez, mulat. Neverovatna si, sveukupno! Prvo, prelepa si, niko nikad nije izveo ovako ovu pesmu. Pobedila si, ubedljivo - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Neverovatno je kako neko sa ovoliko godina može da otpeva. Samo da ti dam savet, da stupiš u kontakt sa Darkom Dimitrovim iz Skoplja. Samo on da te čuje i već si ušla u proceduru za snimanje albuma - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Neverovatno dete, devojka. Večeras si toliko lepa, nikad mi nisi bila lepša. A sa toliko lepote, lakoće u tvom glasu, a nonšalantnosti. Želim ti da nam pevaš još 100 godina i da nam pevaš u svetu negde - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Mia Mustafa

#Pinkove zvezdice

'