AKTUELNO

Njega svi dobro znaju!

Najgledanije muzičko takmičenje za decu, "Pinkove zvezdice" uveliko je zagazilo u četvrtu sezonu. Ono najlepše kod ovog šou programa jeste prilika da se talentovani klinci, koje smo već imali prilike da vidimo na velelepnoj sceni, vrate i pokažu koliko su napredovali.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan od njih je i Tomislav Božović, kog je publika imala prilike da upozna u prošloj sezoni, kada je stigao do četvrtog kruga. On se dugo i temeljno spremao za svoj povratak na dobro poznatu scenu, a ono što mu najviše prija jeste druženje sa njegovim vršnjacima:

Ovde je ekstra, stvarno je super. Družimo se, pevamo, vežbamo zajedno, najviše to radimo pred takmičenje. Družim se sa svima, do sad sam se najviše družio sa Rebekom ali nažalost ona je ispala, pa sam sad najbliži sa Lanom, Lukom, ali svi smo tu - kaže Toma.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Njega su članovi žirija nahvalili tokom prethodnih meseci da se jako popravio, što mu samo daje vetar u leđa da nastavi da se bori. Ipak, jedna od njih mu je najviše prirasla srcu:

Jelena mi se najviše sviđa. Druželjubiva je, dobra je prema svima nama, ne znam kako to da opišem. Jedan od strožijih članova žirija mi je Leontina, ali niko od njih nije previše strog. Sa Jelenom bih želeo jednog dana da snimim i duet, pošto nju najviše volim - istakao je ovaj talentovani dečak.

Foto: TvPink Printscreen

Obzirom na to da smo već zagazili u četvrti krug, Tomislav nam je otkrio dokle misli da će dogurati:

Voleo bih da budem u superfinalu, prošle godine sam stigao do četvrtog kruga, pa bih sad voleo da stignem do sedmog, osmog kruga, da nadmašim sebe.

Foto: Printscreen Youtube

Jedan od najzapaženijih Tominih nastupa ove sezone bio je onaj u kom je otpevao pesmu Elvisa Prislija  "Suspicious minds" kada se i obukao kao ovaj muzičar, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Tomislav Božović

'