AKTUELNO

Biće sve teže i teže!

Završena je još jedna emisija najgledanijeg dečijeg takmičenja "Pinkove zvezdice". Ovo je bila prva epizoda četvrtog kruga u kojoj nam se predstavilo devet takmičara koji su se borili za prolazak u naredni krug.

Foto: TV Pink Printscreen

Petočlani žiri je bio na teškim mukama večeras i nije im bilo lako da odluče ko će proći dalje, a ko će morati da napusti ovaj šou program.

Foto: TvPink Printscreen

Sa svih pet glasova direktno u peti krug prošli su Lucija i Leonardo Mišić, Isidora Begović, Leonora Gaši, Emma Uvalić i Dražen Baković.

U baražnom delu emisije za svoje mesto u takmičenju borili su se Anja Spasić, Anđela Jokić, Luka Davidović i Emilija Mitrović.

Foto: TvPink Printscreen

Predsednik žirija večeras, po izboru Marijane Mićić, bio je Sergej Ćetković, koji je morao da donese konačnu odluku ko će napustiti takmičenje. Zajedno sa svojim kolegama odlučio je da to bude Anđela Jokić.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi put ove godine sam predsednik žirija. Bila si u pravu, bio je težak zadatak, nisu se svi proslavili u baražu, nijanse su odlučile da ti napustiš takmičenje, ali tu se ništa ne završava, vrati nam se sledeće godine, neću da vidim suze, čekamo te sledeće sezone - poručio joj je Sergej.

Kako je izgledao baražni deo emisije, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Baraž

#Pinkove zvezdice

'