AKTUELNO

Izabrala je pesmu koju do sada nismo čuli u takmičenju!

Isidora Begović druga je takmičarka večeras koja dolazi iz Banja Luke. Ova četrnaestogodišnjakinja izabrala je pesmu "Dodirni me" grupe Galija, na šta žiri nije ostao imun, pa su, jedan po jedan, počeli da dižu svoje stolice.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju je ceo petočlani žiri bio gore, što je automatski značilo da je Isidora druga petica za večeras i direktno se plasirala u naredni krug. Prvi koji je komentarisao bio je Milan Stanković:

Sve osim refrena mi se svidelo, prvenstveno ta pesma, kako si ti u njoj plivala sa svojim glasom devojčice. Samo taj refren, tu je falilo pravog izraza sa kojim bi bilo sve savršeno - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Neshvatljivo je koliko je dobra strofa, vidi se koliki si znalac, ali nešto refren ne bude dobro. Ti si od ove pesme napravila znak pitanja, a to je dobro - bila je oduševljena Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Goca Tržan složila se sa svojim kolegama kada je pevanje u refrenu u pitanju, ali i dalje nije mogla da se otme utisku koji ju je držao kroz ceo Isidorin nastup:

Utisak ovog tvog pevanja, sve u svemu, bio je neverovatan! - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Isidoru ćemo videti u petom krugu, a ukoliko ste propustili njen večerašnji nastup, obavezno ga pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Isidora Begović

#Pinkove zvezdice

'