AKTUELNO

Fantastičan početak četvrtog kruga.

Čast da otvori prvu emisiju četvrtog kruga Pinkovih zvezdica i probije led večeras je imala Anja Spasić, dvanaestogodišnjakinja iz Novog Sada, koja je odlučila da se na početku ovog kruga predstavi žiriju i publici pesmom "Fallin'" od Ališe Kiz, čiji je stil i oponašala.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Tokom celog njenog nastupa žiri se dogovarao koju će joj ocenu dati i na kraju su ipak odlučili da se njih četvoro podignu, dok je Goca Tržan jedina ostala dole. Kada se podigla, odmah je i obrazložila svoju odluku:

Falilo je mnogo mesa, krvi. Ovo je izuzetno emotivna pesma i ima taj neki bluz u sebi. Ti si prepravila melodiju, nisi pevala onako kako ide, što nije loše, ali nekako si se štedela. Tek na kraju si pustila glas, a trebalo je sve vreme to da radiš. Ovde nisi trebala da držiš kočnicu - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Tomašević složila se sa svojom koleginicom, ali je dodala da sve to uopšte nije zvučalo loše:

Slažem se da je trebalo mnogo da se pusti. Sve je bilo milozvučno i lepo, nije bilo nekih grešaka velikih. Mogla si još malo da se igraš, nekako je brzo proletela ova pesma. Mislim da nema zime za tebe - poručila je Anji Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je dobro, nije bilo loše, ali složiću se sa Gocom, bilo je malo uzdržano. Mesta gde si trebala da budeš dinamična - nije bilo krvi. Ali slika kao slika je bila jako lepa, vladala si matricom dobro i meni je prijalo - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Anjin nastup izgledao, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Anja Spasić

#Pinkove zvezdice

'