AKTUELNO

Udobno se smestite, polećemo!

Na televiziji Pink upravo je počela prva epizoda četvrtog kruga najgledanijeg dečijeg takmičenja, "Pinkovih zvezdica". Domaćica ovog šou programa, Marijana Mićić, pozdravila je sve gledaoce kako u studiju, tako i one kraj malih ekrana i obavestila nas šta možemo da očekujemo od večerašnje emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Njih devetoro će večeras nastupiti na ovoj sceni, večeras počinje četvrti krug, a od njih devetoro osmoro ide u sledeći krug, o čemu će odlučiti naš petočlani žiri - rekla je Marijana i odmah pozdravila članove žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Naš žiri, koji čine Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Milan Stanković priznao je da im je januar teško pao jer su bili veoma vredni i stalno nastupali, ali da su se radovali druženju sa Pinkovim zvezdicama:

Foto: TvPink Printscreen

Sve je lakše kada slušamo ovako divnu decu! Spremna sam i jedva čekam da ih čujem! - rekla je Jelena na samom početku emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani žiri se veoma obradovao kada je čuo da mogu da se vrate u početne pozicije, jer su svi bili veoma nestrpljivi da čuju prvog takmičara za večeras te da vide šta će početak ovog četvrtog kruga doneti.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'