AKTUELNO

Njen fah su sevdalinke i izvorna muzika.

Sara Milojević iz Brčkog sa svega 12 godina je svojim savršenim glasom i umiljatim licem očarala petočlani žiri i došla do četvrtog kruga najgledanijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice".

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Kako kaže ova skromna devojčica, ona od ovog takmičenja očekuje samo dobru zabavu i još jedno iskustvo, a da li će se naći u super finalu o tome ni ne razmišlja jer se vodi izrekom "Bitno je učestvovati".

Za ovo takmičenje sam se prijavila da bih dobila jedno novo iskustvo i da bih se zabavila. Pre izlaska na scenu me uhvati trema, ali kada izađem to je mojih dva minuta da uživam i pevam najbolje što mogu - rekla je Sara.

Foto: Miloš Rafailović

Kako kaže svaki komentar žirija uvažava, jer joj to pomaže da u svakom krugu bude što bolja, ali je naročito ponosna na ono što joj je  Goca Tržan na jednom od nastupa rekla. Na pitanje sa kim bi od njih volela da snimi duet,  nije krila oduđevljenje pa rekla: "Ako je moguće sa svima".

Sve ih volim jer su svi oni podjednako bitni. A ono što me najviše oduševilo jeste kada je Goca rekla da mi je svaki ton bio tačan - rekla je sa osmehom na licu.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Da je ova dvanaestogodišnjakinja umetnička duša pokazuje i to što pored pevanja, ima mnogobrojne hobije poput sviranja, crtanja, plesanja. Za naš portal, ona je otkrila koji žanr  je najviše ispunjava.

Najviše volim izvornu muziku, a pored toga sevdalinke, pop i rok, sve pevam. Jedna od omiljenih pesama mi je "Stare novine" od Miladina Šobića, najpoznatijeg kantautora bivše Jugoslavije - rekla je Sara, koja je upravo ovom numerom sebi obezbedila mesto u drugom krugu. Kako je tada izgledao njen nastup pogledajte u narednom video-snimku.

Za nju je druženje najlepši deo ovog takmičenja, a od nje smo saznali da se sa većinom mališana čuje i posle nastupa. Kako kaže, najjače prijateljstvo je sklopila sa Mašom Tanasković, drugaricom iz grupe i Bugarkom Valerijom Voikovom.

Pored nje, na sceni će se pojaviti još osam mališana koji će pokazati svoj talenat, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 9. februara posle 21:30h samo na TV Pink!

Pročitajte još: BLIZANCI KOJI SU ŠARMIRALI PUBLIKU U REGIONU: PINKOVE ZVEZDICE su za nas veliki USPEH! (VIDEO)

D.B.

#Pinkove zvezdice

#Sara Milojević

'