AKTUELNO

Vratio se na scenu posle dve godine.

Mlada Pinkova zvezdica Ognjen Repanović iz Paraćina ne odustaje lako od svog sna, pa je dve godine nakon prvog nastupanja u ovom muzičkom takmičenju odlučio da nastavi gde je stao i pokaže koliko je napredovao.

Foto: Printscreen Youtube

Pošto sam ja već bio učesnik prve sezone i to je tada bilo veliko iskustvo za mene u tom periodu. Stigao sam do četvrtog kruga, ali ta moja ljubav za muzikom nikad nije prestala i evo i sada sam ovde, došao sam da pokušam šta znam i da uživam u svemu ovome. Pre je bilo čudno, sada sam kao kod svoje kuće. Ovde mi je divno, volim ono što radim, ali treme uvek ima malo - rekao je on.

Iako je najveće iskustvo stekao dok je išao u hor "Čarolija" koji je predvodila jedna od članica žirija, Leontina Vukomanović, čije su mu sugestije mnogo pomogle da napreduje, komentar Milana Stankovića mu je u ovoj sezoni dao posebno nadahnuće.

Foto: TvPink Printscreen

Svi komentari su tu da mene upute na pravi put, nema komentara koji mi je manje bitan, sve podjednako uvažavam. Bio je jedan zanimljiv komentar Milana Stankovića kada je rekao da će da mi doveze mercedes na scenu, to mi je bilo simpatično. Ali stvarno hvala im na svim komentarima i stvarno sam zadovoljan - prokomentarisao je Ognjen.

Foto: Printscreen Youtube

Ovaj tinejdžer je došao do petog kruga sa mnogo entuzijama i vedrine, a u ovoj sezoni se predstavlja kroz alternativnu i pop muziku. Ognjen je oduševljen energijom koju poseduje Milan Stanković, a ovom prilikom je otkrio da bi voleo sa njim da otpeva pesmu.

Snimio bih duet sa Milanom Stankovićem. Jednostavno ga volim, prija mi ta njegova energija koju on šalje publici. Mislim da bismo se što se tiče energije pronašli i da bi to bio pun pogodak - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je za kraj razgovora za portal Pink.rs istakao da najlepši deo ovog takmičenja predstavlja druženje i poznanstvo sa decom iz drugih gradova sa kojima se druži i privatno.

Imam kontakt svih ostalih takmičara, čujemo se preko društvenih mreža, razmenjujemo komentare i šalimo se. Za sada ne mogu nikoga posebno da izdvojim, stvarno su svi divni i svima želim veliku sreću i neka najbolji pobedi - rekao je on i dodao da nema svog favorita.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PRIŽELJKUJE FINALE PINKOVIH ZVEZDICA! Fantastična Isidora: Milanovog komentara se najviše PLAŠIM! (VIDEO)

D.B.

#Ognjen Repanović

#Pinkove zvezdice

'