AKTUELNO

Njen fah je pop muzika i to najčešće i peva.

Teodora Stijepović iz Podgorice sa samo 14 godina je vrlo ozbiljno pristupila muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a na ideju da se prijavi za ovaj program koji osvaja srca milionskog auditorijuma došao je njen mentor.

Pratim "Pinkove zvezdice" još od prve sezone, na ideju da se prijavim došao je moj mentor Danijel Alibabić kada sam se upisala u njegovu školu pevanja "D-mol". U početku sam imala ogromnu tremu, jer prvi put stajem na ovakvu scenu. Ali sve više prolazi ta trema i sve mi je lepše i prijatniji osećaj kada izađem na scenu.

Foto: Printscreen Youtube

Sugestije petočlanog žirija, bilo da su pozitivne ili negativne, pomažu kandidatima ovog muzičkog programa da iz emisije u emisiju budu sve bolji. Teodora je izvojila jedan od njih koji joj je dao vetar u leđa za napredak u ovom takmičenju.

Većina komentara mi je prijala, ima i onih koji nisu, ali sam se trudila da ih usvajam i budem iz kruga u krug sve bolja. Najlepši komentar mi je bio od Jelene Tomašević, koja mi je rekla da imam dobru kontrolu glasa, lepu boju i da imam dobar talenat da mogu da dam sve od sebe i da ih oduvam.

Foto: Printscreen Youtube

Ova tinejdžerka je pomno pratila i prethodne sezone "Pinkovih zvezdica", a za naš portal je rekla da je među njima imala i svoje favorite, dok joj se iz ove sezone dopada Selma Beriša sa kojom bi volela da snimi duet.

U prethodnoj sezoni sam imala dva favorita, Katarinu Radulović i Komnena Vukovića, pošto smo iz iste škole pevanja. A iz ove sezone, hm... pa ne znam, svako je na svoj način poseban, svako mi se dopada i sve uglavnom podržavam. Sa većinom takmičarima se i družim privatno, čujemo se - rekla je ona.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Za kraj ovog intervjua Teodora je otkrila za portal Pink.rs da se najviše pronalazi u pop muzici i da to najčešće preverira da peva na svojim nastupima, to je njen fah. Takođe, njene najdraže pevačice su Marija Šerifović, Aleksandra Radović i Jelena Tomašević.

Danas će se, pored nje, na sceni "Pinkovih zvezdica" pojaviti još osmoro talentovane dece koja će pokazati svoje umeće, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja večeras posle 21:30h samo na TV Pink.

PROČITAJTE JOŠ: Talentovana Pinkova zvezdica OTKRILA da je njen UZOR SESTRA Indira Beriša, a među takmičarima ima i svoje FAVORITE! (VIDEO)

D.B.

#Pinkove zvezdice

#Teodora Stijepović

'