AKTUELNO

Leonori najviše znači podrška porodice.

Leonora Gaši iz Beograda oduševila je žiri, ali i publiku svojim moćnim glasom, kada se pojavila u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice".

Ona je nedugo posle prvog nastupa otkrila da su joj popularne pevačice Indi i Edita Aradinović sestre od tetke, a sada je rekla kako su joj i najveći oslonac, posle roditelja.

Edita je meni bila podrška i pre takmičenja, a posebno sada. Ona je mene od malena savetovala, ne samo za muziku, nego za sve, i ona mi je najveći oslonac i podrška u životu. I Indi mi je takođe ogromna podrška od početka ovog takmičenja, i nju, kao i Editu, smatram velikim osloncem. Ovim putem bih im obema poručila da ih volim najviše na svetu - rekla je Leonora.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Instagram

Iako je u svakom dosadašnjem nastupu oduševila žiri, kaže da joj nije bio težak zadatak da te nastupe i nadmaši.

- Svoje nastupe ne smatram zadatkom jer čim izađem na scenu, znam da je to mojih pet minuta. Nemam tremu, jer sam okružena pozitivnom energijom svojih drugara, a posebno bih izdvojila Ljubu, Luciju i Leonarda, jer nam najmlađi uvek poprave dan - rekla je uvek nasmejana Leonora.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ova petnaestogodišnja devojčica do sada je dobijala dobre komentare žirija, što joj posebno znači.

- Svaki komentar mi znači mnogo, nisam se nijednog komentara plašila jer sve komentare smatram dobronamernim savetom. Najlepsi komentar koji sam dobila... Pa svi - kaže ova talentovana devojčica.

Leonora se muzikom ne bavi profesionalno, ali otkako je bila mala, mirkofon je bio njena omiljena igračka. S obzirom na to da sluša stranu muziku, volela bi da ostvari svetski uspeh.

- Definitivno želim da imam svetsku karijeru, s obzirom na to da samo stranu muziku pevam. Moju uzori su Adel, Kristina Agilera i Ariana Grande - rekla je Leonora.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Koliko joj muzika znači, pokazuje i to što joj je upravo pesma pomogla da prevaziđe teške trenutke.

- Svako od nas ima teške trenutke, moj je svakako bio gubitak moje bake, koja mi je bila kao majka - ispričala je Leonora.

Leonora je devojčica koja voli da se šali, uvek nasmejana i, kako sama kaže, ponekad tvrdoglava, a za kraj je otkrila svoja očekivanja od učešća u "Pinkovim zvezdicama".

- Moja želja je da stignem do superfinala, iako je i ovo dokle sam stigla preveliki uspeh - rekla je Leonora.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Osim Leonore, videćete još osmoro talentovanih takmičara, zato ostanite uz "Pinkove zvezdice", večeras posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'