AKTUELNO

Ona je dobila svih pet glasova.

Poslednja takmičarka za večeras bila je Valeria Voikova iz Sofije koja je otpevala veliki hit "It's my life" od Bon Džovija i potupno oduševila žiri koji je zaigrao dok je ona pevala. Valeria je sa svih pet glasova prošla direktno u četvrti krug.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Odlično si se kretala na sceni, odličan si kostim sebi napravila. Sve je bilo kako treba, ali pevački i manirski to nije bilo kako treba. Manirski nije bilo potrebe za tolikim režanjem i odugovlačenjem - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Prvo, daj mi jedan osmeh! Drugo, ja se uvek obradujem kada neko dođe ovde sa takvom energijom, žarom, željom, slobodom. To je ono što mi od svih vas, koji nemate dovoljno godina da pevate rok muziku koju Gordana Tržan sluša. Mi tražimo ovo od vas! Ne tražimo savršenog rok pevača pre 15, 16. godine. Hoću da budeš primer svima. Sasvim je okej da preterujete, pa ćemo mi da kratimo - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- Počela si kao jedna mala maca, a onda si se pretvorila u tigricu. I meni je to bilo super! Ja volim kad se neko pojavi sa stavom i energijom. Možda je bilo previše režanja, ali to ćeš samo sledeći put izbaciti - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Valeria Voikova

'