AKTUELNO

Predviđaju joj sjajan nastup, ali i trijumf na "Monteviziji".

Talentovana Podgoričanka Lorena Janković, koju je Balkan upoznao u prošloj sezoni "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, krupnim i sigurnim koracima ide za svojim muzičkim snovima, a velike su šanse da je put uskoro dovede u Lisabon, gde će se u maju ove godine održati izbor za "Pesmu Evrovizije".

Foto: TvPink Printscreen

Naime, superfinalistkinja treće sezone takmičenja Televizije Pink ušla je u trku za izbor predstavnika Crne Gore na najvećem muzičkom festivalu na svetu. U jakoj konkurenciji Lorena se odmah izdvojila kao glavni favorit, a veliki broj poštovaoca ove mlade umetnice, kao i muzički znalci, veruju da će na crnogorskom izboru za predstavnika na Evroviziji odneti pobedu, nakon čega bi dobila priliku da njen vanvremenski talenat upoznaju milioni gledalaca širom Evrope, kao i sveta.

Foto: TvPink Printscreen

Lorena će se pesmom "Dušu mi daj" autora Mirsada Serhatlića na "Monteviziji" predstaviti 17. februara, nakon čega će biti poznato ime predstavnika Crne Gore na Evroviziji, a neke od Loreninih nastupa u "Pinkovim zvezdicama" možete se podsetiti u nastavku:

Pink.rs

#Lorena Janković

#Pinkove zvezdice

'