AKTUELNO

Milan Stanković želeo je da da svih pet glasova ovoj takmičarki, ali se Goca nije složila sa njim.

Magdalena Aleksovska dolazi iz Skoplja a večeras je otpevala "I surrender" od Selin Dion. Magdalena ima 15 godina i svojim glasom i talentom oduševila je žiri, a iako je prvo dobila svih pet glasova, Goca je povukla svoj, pa će se Magadalena za prolazak dalje boriti u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Toliko si lepo počela i onda si došla na refren, imala si neku modulaciju, improvizaciju i sve kreće u potpuno pogrešnoj intonaciji. Beskrajno mi je žao jer fantastično pevaš, ali nemaš kontrolu dobru u tim visokim registrima. Mnogo mi je žao, ali ne bi bilo pravedno prema prve dve devojčice jer ti si imala toliko falš tonova. Eto, to je jedini razlog. Mnogo mi je žao, ali ja kapiram da ćeš ti to u baražu sve da zakucaš - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- U prethodnoj pesmi sabirali smo ima li vibrata i slično da dođemo do petice. Ovde izlazi devojka koja stvarno super peva, ne zanimaju me ti falševi. Jer potrebno je celu ovu pesmu nositi, izdržati. Prvi je krug i mislim da je logično da je bila petica, ali okej, Gordana, Grdana, tako to hoće danas. Jedina stvar koju bih ja tebi predložio, moraš pesmu do kraja da sažvaćeš i prihvatiš kao svoju da bi to bilo uverljivo. Uvek pevajte pesme koje osećate jer ćete imati i za 30% jači utisak. Tebi je falilo još malo da ti poverujemo, ali mogli smo da saberemo sve i da to bude petica, ipak je prvi krug - rekao je Milan i dodao kroz smeh:

- Ja stvarno ne znam šta ćemo do kraja sezone raditi sa Gocom Tržan, ne znam, pobićemo se.

Foto: TvPink Printscreen

Magdalena je predstavljala svoju zemlju na "Dečjoj pesmi Evrovizije" kada se održavala u Sofiji.

- Čestitam, nekako je to logično da posle Evrovizije dođeš na našu scenu ili pre Evrovizije. Izuzetno si talentovana, muzikalna. Poslušaj ove savete, mogu biti izuzetno korisni. To je zaista stvar osećaja, samo probudi u sebi tu emociju i implementiraj je u pevanje i videćeš koliko će to da bude za klasu još bolje, a ti to možeš zato što si izuzetan potencijal - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Goca Tržan

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#emisija

'