AKTUELNO

Počinje poslednja emisija prvog kruga "Pinkovih zvezdica".

Na kanalu Televizije Pink upravo je počela poslednja emisija prvog kruga "Pinkovih zvezdica" u kojoj će se predstaviti 12 novih mališana. U drugom krugu iz ove emisije ide njih desetoro, a o tome ko ispada, a ko nastavlja takmičenje odlučuje stručni žiri u čijem sastavu su Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Sergej Ćetković i Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Marijana Mićić poželela je dobrodošlicu i prijatan ostatak večeri, a uz talentovane mališane publika će svakako uživati.

Jedva smo čekali da se vidimo ponovo, pogotovo kad je prvi krug svi smo pod tenzijom da li ćemo napraviti dobar izbor jer ipak za dete da se predstavi samo jedanput, bez mogućnosti za neko ponovnog izlaska na ovu scenu, može biti jako stresno, ali mislim da će se i to lepo "ispeglati" u onoj baražnoj emisiji - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ćete biti strogi - upitala je Marijana Mićić članove žirija.
Da, bićemo. Bez obzira što je to stresno, mislim da roditelji moraju da pripreme svoju decu ili da ih uopšte ne šalju na ovakva takmičenja gde će biti pod pritiskom, ali ovde tražimo Zvezdicu i moramo da tražimo njihov maksimum i njihovu suštinu, da što pre izađe tu na površinu - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Roditelji, nemojte deci stvarati pritisak, o tome smo i nas petoro razgovarali. Što kaže Sergej, nama su naša deca najbolja i najlepša, ali kada dođu na takmičenje, postoje neki konkretni parametri u odnosu na koje se oni takmiče. Ako te parametre ne zadovolje, ne mogu proći sa pet glasova - dodala je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Udobno se smestite i ne menjajte kanal jer vas očekuje veče puno emocija i sjajnih nastupa talentovanih mališana.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'