AKTUELNO

Završnica prvog kruga donosi spektakularne nastupe dostojne svetske scene.

Večeras vas u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice" očekuju najbolja muzika i najtalentovanija deca iz celog regiona.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na spektakularnoj sceni "Pinkovih zvezdica" smenjivali su se nastupi koji bude najjače emocije, a žiri je pokazao do sada neviđene reakcije.

Leonora Gaši je za svoj nastup dobila aplauz od celog žirija, a najglasnije u pohvalama bile su Goca Tržan i Jelena Tomašević, koje su tokom njene izvedbe sve vreme govorile "Bravo".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Valeria Voikova, takmičarka iz Bugarske, izašla je na scenu i svojom interpretacijom pesme "Je t'aime", Lare Fabian, opčinila ceo žiri.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni stoji knedla ovde, ljudi - priznala je Goca, a oduševljenje nije krio ni Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja bih voleo da slušam još tebe - rekao je pevač, dok je Leontina Vukomanović dodala da je ovo bio evrovizijski nastup.

Foto: TvPink Printscreen

U poslednjoj emisiji prvog kruga predstavio se i Ljuba Stanković, rođeni brat prošlogodišnje superfinalistkinje Marine Stanković, koji je potpuno osvojio publiku i žiri.

Foto: TvPink Printscreen

- Vasionsko dete, dete svemira! Neverovatno za dete tvojih godina da ovakvu emotivnost ispolji u jednoj pesmi - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Mogu samo da Vas poljubim - upitao je Ljuba Jelenu, na šta je ona odmah pristala.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite poslednju emisiju prvog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice, večeras, posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Marijana Mićić

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

#voditeljka

#Žiri

'