AKTUELNO

Nakon prvog kruga Pinkovih zvezdica stric mi je rekao da biram pesme koje mom muzičkom senzibilitetu odgovaraju, rekao je između ostalog ovaj takmičar.

U poslednjem izdanju emisije "Pinkove zvezdice" publika je imala priliku da upozna i četrnaestogodišnjeg Relju Ćetkovića iz Podgorice. Ovaj takmičar pažnju publike i žirija privkuao je sjajnim izvođenjem pesme Dženana Lončarevića "Tako lako" i sa svih pet glasova prošao direktno u drugi krug. Ono što je još iznenadilo sve jeste činjenica da je ovaj mališan bratanac Sergeja Ćetkovića, jednog od pet članova žirija.

U intervjuu za Pink.rs Relja je za naše čitaoce sumirao utiske iz prvog kruga "Pinkovih zvezdica" i otkrio šta bi bilo poželjno da dobije od strica, ali i da sve želi da postigne svojim radom.

Foto: Printscreen Youtube

- Da pevam i da se bavim muzikom počeo sam od svoje devete godine, a muzički uzori su mi moj mentor Danijel Alibabić, Toše Proeski, Željko Joksimović, Toni Cetinski, Zdravko Čolić i naravno Sergej Ćetković. A najviše volim da slušam zabavnu, odnosno pop muziku - rekao je Relja.

Prošlog petka Relja je stao na scenu, otpevao pesmu i sa svih pet prošao dalje. Međutim, kada je Sergej Ćetković dao svoj glas, usledilo je pravo iznenađenje jer on nije znao da se njegov bratanac uopšte prijavio za ovo takmičenje. Ovaj mališan otkrio je i zašto nije obavestio svog strica.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam govorio jer jednostavno želim da sve postignem svojim radom, barem što se tiče ovog takmičenja. Naravno, to ne znači da ne želim da mi stric pomaže, savetuje i podržava me. To je uvek poželjno - iskren je bio Relja Ćetković, a zatim otkrio i šta mu je stric rekao nakon emisije:
Nakon prvog kruga Pinkovih zvezdica stric mi je rekao da biram pesme koje mom muzičkom senzibilitetu odgovaraju. Bilo je mnogo pozitivnih komentara i drugih članova žirija, tako je Goca Tržan pohvalila moju kontrolu glasa, Jelena Tomašević ekspresiju, a Sergej odabir pesme i celokupnu interpretaciju.

Foto: Privatna arhiva

Relja ističe da je to što mu je stric koji je poznat i uspešan u svom poslu mač sa dve oštrice.

- To ima svoj plus i minus. Meni će uvek biti najbitnije njegovo mišljenje jer jednostavno malo je lakše ako znaš da je neko tvoj tu. Osećam odgovornost jer želim još više da se potrudim i radim na daljem izgrađivanju sebe u muzičkom smislu - rekao je ovaj četrnaestogodišnjak.

Foto: Privatna arhiva

Komentar koji je na mene ostavio najveći utisak je komentar Goce Tržan. Rekla mi je da s obzirom na to da sam osvojio jubilarni festival "Čarolija" Leontine Vukomanović i da je stric u žiriju, biće strožiji prema meni. To me samo motiviše da radim još više - istakao je Relja Ćetković.

Kako ima tek 14 godina ovaj takmičar svestan je toga da škola treba da mu bude prioritet, ali već zna da će se muzikom baviti ceo život.

- U životu sebe vidim kao srećnog i uspešnog čoveka koji se bavi muzikom. U junu ću završiti osnovno muzičko obrazovanje, odsek harmonika, a onda ću upisati i srednju muzičku školu. Škola mi je na prvom mestu - rekao je Relja.

Do narednog kruga uživajte u nastupu iz prvog kruga Relje Ćetkovića i ne propustite novo izdanje emisije "Pinkove zvezdice" u petak posle 21:30!

Pročitajte još: STRICU JE SRCE PUNO! Sergejev bratanac RAZVALIO, žiri ostao bez DAHA! (VIDEO)

Autor: J. V.

#Intervju

#Pinkove zvezdice

#Relja Ćetković

#Sergej Ćetković

'