AKTUELNO

Ko god da je iz Makedonije došao, ja sam se oduševio, rekao je Milan Stanković.

Poslednja takmičarka koja se predstavila večeras je Mia Mustafa iz Skoplja. Mia ima 14 godina i otpevala je hit pod nazivom "Runnin'". Ona je svojom savršenom interpretacijom ostavila žiri bez daha i prošla direktno u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs/TvPink Printscreen

Pre nego što smo počeli, ona mi je prišla da se slikamo. Nisam imao pojma da li se takmiči ili je došla sa majkom da nekoga podrži. I onda se pojavljuje ovde i razbija kako peva. Taj način i stil pevanja je nešto što se meni najviše sviđa i vi iz Makedonije imate to u glasu što se meni sviđa. Ko god da je iz Makedonije došao, ja sam se oduševio - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je počela, sve ove tufnice sa mojih čarapa su pale dole, znači tako je to bilo moćno! Neverovatan glas i ono što dođe iz Makedonije uvek nas ostavi bez daha. Molim te radi na sebi, jer ti to možeš - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Jedno savršenstvo se čulo odmah na početku i onda na istim mestima u refrenima falš. To mi je nemoguće kako neko tako savršeno peva, a onda taj falš. Dozvoljeno je da se desi da sklizne glas, ali molim te se potrudi, ne znam zašto se to desilo - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'