AKTUELNO

Preslatko dete i talentovano, samo da se vežba, rekla je Jelena.

Nakon Fani, na sceni "Pinkovih zvezidica" predstavila se Sara Bečejac iz Novog Sada. Sara ima devet godina i otpevala je Viktorijinu pesmu "Barakuda". Ona je sjajno počela da peva i dobila četiri glasa, a zatim je Milan spustio svoju stolicu. Ona će sa tri glasa imati priliku da popravi utisak u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Moraš da probaš sledeće, idi kod profesorke neke da te nauči da slušaš intonaciju. Ti si počela fenomenalno, ja sam zato ustala jer sam videla da je malo dete. I počela si baš lepo! A onda se izgubiš u toj melodiji zato što verovatno nikada nisi sedela sa nekim ko ti svira skalu klavir i da ti ponavljaš te tonove. Većina vas počne da peva uz neke pesme, što je potpuno pogrešno. Vi prvo morate da naučite da pevate skalu. Ti si se samo izgubila u melodiji, što je velika šteta jer imaš lepu boju glasa i jako si slatka - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Mene je izenadilo zato što si počela super, pa si onda počela da se gubiš. Verovatno je trema učinila svoje. Malo više vežbe i imaš talenta, samo malo više vežbe - posavetovao ju je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Preslatko dete i talentovano, samo da se vežba. Mora dosta da se vežba i onda ćeš biti bolja - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je zvučala devetogodišnja Sara, poslušajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

#emisija

'