AKTUELNO

Bila je zvezda drugog takmičenja.

Treća po redu u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica" predstavila se Sofija Stanojlović (10) iz Lozovika. Sofija je otpevala pesmu od Tajči "Bube su u glavi", a bila je takmičarka šou programa "Ja imam Talenat" i upravo član žirija Rasta Kavali, želeo je da je usvoji. Ovaj vrcavi i energični nastup oduševio je sve u studiju, ali će se ona sa tri glasa u baražnom delu emisije boriti za nastavak takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Dok sam sedela dole, mene je podsetila na Niku Purić. Možda od tog prevelikog skakanja nisi obratila pažnju ni na melodiju. I kad izaberete pesmu koju ne znamo svi, a onda razmišljamo o melodiji - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo, preslatka si! Drugo, ti si hiperaktivna, puna si energije, samo bi to trebalo kanalisati, biti konkretniji a ne tako neartikulisan. I moraš da poradiš na pevanju, mnogo su visoki kriterijumi sada u četvrtoj sezoni da bismo ti sada dali neku višu ocenu od ove - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je bilo energično i kad vidim nju, ja vidim moju Lolu koja je po ceo dan trči, više joj gledamo noge nego glavu, samo radi stoj, te na jednoj, te na drugoj ruci. Meni je bilo okej i interesantno, energično, simpatično, ali isto tako treba poraditi na pevanju. Mislim da ti znaš da pevaš nego je koreografija "pojela" dobar deo pevanja - rekao je Sergej Ćetković.

Pročitajte još: FILMSKI GLUMAC U PINKOVIM ZVEZDICAMA? Sergej otkrio da ga Petar podseća na njega! (VIDEO)

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

'