AKTUELNO

Divno si pevala, ovo je divan početak za tebe, rekla je Goca Tržan.

Druga po redu u "Pinkovim zvezdicama" večeras se predstavila sestra Indire Beriše, pobednice treće sezone "Pinkovih zvezda" po odluci žirija, koja se takmičila i u ovom dečijem takmičenju. Selma Beriša otpevala je pesmu "Dođi" koju u originalu izvodi grupa "Parni valjak". Ova trinaestogodišnjakinja oduševila je članove stručnog žirija i dobila svih pet.

Među Selminom podrškom u bekstejdžu bila je i Indira koja se rasplakala tokom sestrinog nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Selma, hajde da te odmah nešto naučimo, pošto imaš izuzetno dobar potencijal za sjajnu pevačicu. Moraćeš da naučiš da kontrolišeš svoj vokal i kad je u punoj snazi. Meni je najlepši momenat bio onaj njen flah, falset koji je bio toliko tačan i toliko božanstven. Divno si pevala, ovo je divan početak za tebe - rekla je, između ostalog, Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Divno je što nam tako generacijski dolaze u "Zvezdice", starija sestra, stariji brat, pa mlađi. Divno, imaš lepu boju glasa! Mlada si, još ćeš napredovati. Sestra može da ti pokaže kako da u tim visokim registrima kontrolišeš glas, odnosno da ne pevaš iz grla, nego da ti pokaže kako iz dijafragme da pevaš, kako da ti glas bude opušten u tim visinama - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Samo malo više kontrole, imaš predivnu boju glasa. Samo malo više kontrole u tim višim registrima, što kaže Jelena, i to je to. Za sledeći put nam spremi nešto lepo i sa više ritma - posavetovao ju je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VEČERAS SE POJAVLJUJU NOVI FAVORITI: Pinkove zvezdice će NAJEŽITI žiri! (FOTO)

Autor: J. V.

#Indira Beriša

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

'