AKTUELNO

I ove godine takmičari su opravdali očekivanja milionskog auditorijuma.

Na Televiziji Pink upravo je počeo muzički šou program koji pubilka obožava i koji bez daha gleda već četvrtu sezonu. U večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezdice" upoznaćete nove mališane, a možda se baš među njima pojavi favorit svih kog ćete pratiti i podržavati do samog kraja takmičenja.

Dobro veče, počinju "Pinkove zvezdice", petak, vaš omiljen termin! Nastavljamo potragu za četrvtom Pinkovom zvezdicom. Prošlog petka ste ih upoznali dvanaestoro takmičara, a i večeras će se na ovoj bini predstaviti njih dvanaestoro. A o tome ko će ići dalje, a ko ne, odlučivaće stručni žiri - rekla je voditeljka Marijana Mićić.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri u čijem sastavu su Goca Tržan, Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Sergej Ćetković i Milan Stanković ne kriju uzbuđenje svakog petka, pa je tako i večeras.

Moje utiske ste videli u toku emisije, a ono što se dešava posle emisije i koliko se njih troje, četvoro, pa možda čak i petoro, izdvojilo, to je ono što obećava da će biti jaka borba ove godine, ali me zaista raduje jer ovo je nešto najpozitivnije što možemo u ovom trenutku gledati na televiziji - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Sa njim se složila i Leontina Vukomanović:

Opazila sam da su postavili sebi visoke standarde u startu, već u prvom krugu, oni se predstavljaju kao da je neki četvrti, peti krug.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš šta je reklo moje dete pre nekih desetak dana, pre nego što smo krenuli u ovu četvrtu sezonu? Ustala je rano ujutru sva onako raščupana, sa blagim osmehom. Ja joj rekao "Ćao, Lolo!", a ona "Dobro jutro, tata. Znaš šta sam sanjala?" i ja pitao "Šta", a ona "Marijanu iz "Pinkovih zvezdica!" - otkrio je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Udobno se smestite i uživajte uz program Televizije Pink i portal Pink.rs.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'