AKTUELNO

Peva ''kao velika''.

Ljiljana Plavšić ima osam godina i dolazi iz Kovilja. Stručnom žiriju ''Pinkovih zvezdica'' predstavila se pesmom Parnog Valjka ''Jesen u meni''. Njena izvedba dirnula je sve članove žirija koji su je podržali pa je tako otišla direktno u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Kako ti pevaš Ljiljana moja draga. Mene tvoje ime asocira na starije. Svaka čast kako pevaš - kazala je Goca.

Pročitajte još:POBEDNICA PRVE SEZONE PINKOVIH ZVEZDICA Marija Serdar za Pink.rs: To iskustvo mi je DAR OD BOGA (FOTO)

- Super, sve je super od početka do kraja. Od početka do kraja nijedan pogrešan ton, nijedna pogrešna fraza - istakao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Koliko je ona slatka, ja bih je sada štipkala i ljubila. Tvoja muzikalnost je neverovatna. Predivno pevaš. Jedva čekam da te slušam opet - iskrena je bila Jelena.

- Plemenito, dečije i muzikalno. Otišli smo u začarani svet dok si ti pevala. Po ko zna koji put pokazujemo kako naše zvezdičice pevaju i da nas očekuje divna budućnost - kazala je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- I mene je oduševila i raznežila. Pleni dobrotom. Voleće te sve bake jer ti si tako pozitivna i tako si mala i tako dobro pevaš. Budi iz emisije u emisiju sve bolja i bolja - dodao je Milan, kom je Ljiljana poslala poljubac.

- Ja moram tebi nešto da kažem. Ti si veliki ukras ove emisije - kazala je takmičarka voditeljki što je Marijanu Mićić dirnulo.

Autor: B. Radonić

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice

'